Hlavní obsah
Článek

Se začátkem nového roku si s námi můžete připomenout nejvyšší rozparky, které slavné dámy v tom uplynulém vynesly. A že se toho nebály. Navzdory pandemii koronaviru se přece jenom řada společenských akcí uskutečnila a bylo na co se dívat.

Filmové festivaly byly letos vyloženě pastvou pro oko, bedlivý pozorovatel mohl spatřit i víc, než čekal. Na festivalu v Cannes předvedla pořádný rozparek například návrhářka plavek Kimberley Garner, která je sama sobě také modelkou. V Benátkách pak vyvolala pozdvižení například italská zpěvačka Caterina Lalli, jejíž tetování v podobě houslového klíče sahá až po intimní partie.

Na bále Met Gala, který se přesunul z května na září, se rozparky pochlubily například Jennifer Lopez (54) nebo Megan Fox (37). I když v případě druhé zmiňované byly „rozpárané“ prakticky celé šaty.

Bez pozornosti nezůstala ani premiéra poslední bondovky Není čas zemřít. Rozparkem udělala radost fanouškům Bond girl Ana de Armas nebo již zmiňovaná Kimberley Garner, která letos snad nesázela na nic jiného.

A když jsme u filmových premiér, na co koukat bylo i při uvedení Klanu Gucci. Lady Gaga (38) vsadila na rozparky několikrát po sobě a jednou se jí to trochu nevyplatilo. Při pózování fotografům se rozmáchla tolik, že vystavila na odiv i spodní prádlo.

Nejvyššími rozparky roku 2021 se můžete pokochat v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám