Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Megan Fox (37) si zavzpomínala na rok 2009 a večer na Zlatých glóbech, po kterém hvězda filmu Transformers přestala pít. Dle svých slov totiž po pár skleničkách šampaňského měla nevhodné poznámky.

„Seděla jsem u stolu s Blake Lively a všemi třemi bratry Jonasovými. A na Glóbech na stůl vždy položí obrovskou lahev šampaňského, no a já jsem si dala několik skleniček. Teď už nepiju, protože jsem se tehdy chovala útočně a řekla plno sra*ek, které jsem na červeném koberci říkat neměla. Už si to přesně nepamatuju, ale dá se to vyhledat,“ říká herečka s odstupem dvanácti let.

Megan tehdy při rozhovoru na redaktorčinu lichotku, že vypadá krásně, na červeném koberci uvedla: „Spíš jsem dvojnicí Alana Aldy. Jsem transka. Chlap. Ale ne, jsem jen děsivě nejistá, až z toho málem zvracím. Z toho, že jsem tady, jsem zděšená a v rozpacích,“ rozpovídala se.

Také žertovala o tom, že kvůli hubenosti hladoví a že obdivuje prsa Salmy Hayek. „Jsou to ta nejúchvatnější ňadra.“

Na konto tehdejšího partnera Briana Austina Greena (50), který ji na akci nedoprovázel, řekla, že tam s ní být nechtěl. „Nechtěl mi dělat garde, je to chlap a má své ego.“

S Greenem má herečka tři syny, vztah jim nevydržel. Loni po deseti letech manželství oznámili rozchod, dnes už mají oba nové partnery. Megan randí s mladším hudebníkem, který si říká Machine Gun Kelly, Brian nedávno potvrdil vztah s tanečnicí Sharnou Burgess.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám