Hlavní obsah
Článek

Loni v květnu herec Brian Austin Green (50) oznámil, že se s manželkou Megan Fox (37) rozešli. Impuls vzešel od herečky, která se v té době už objevovala po boku rapera Machine Gun Kellyho. Seriálový David tvrdil, že jen v přátelské rovině. „Je pro mě velmi důležité, aby nás lidé v této situaci nebrali jako viníka a oběť,“ žádal fanoušky. Krátce nato Megan a Machine vztah potvrdili.

Novou známost už má i Brian, který chodí s profesionální tanečnicí Sharnou Burgess. „Je to už dlouho, co jsem s někým mohl opravdu sdílet život,“ vyznal se herec u snímku, na kterém partnerku líbá. Ta mu odpověděla, že si nedovede představit nikoho lepšího. „Miluji tě,“ dodala.

Fotku okomentovala dokonce i Fox, která expartnerovi a otci svých tří synů Noaha, Bodhiho a Journeyho štěstí přeje: „Za Sharnu jsem vděčná,“ vzkázala svému ex i jeho a svým fanouškům.

O rozvod pár požádal loni v listopadu po deseti letech manželství. Propast se mezi nimi prý vytvořila už o rok dříve, když byla Fox pracovně na čas v zahraničí. „Řekla mi: ‚Když jsem byla pryč, sama, uvědomila jsem si, že se cítím být mnohem víc sama sebou. Tak si myslím, že by to stálo za vyzkoušení‘,“ popsal Green.

Zprvu se prý cítil šokovaný a naštvaný, to vzápětí pominulo. „Vždycky ke mně byla upřímná, stejně jako já k ní. Měli jsme úžasný vztah a vždy ji budu milovat. A vím, že ona bude milovat mě,“ dodal v prohlášení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám