Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že vztah Megan Fox (37) a rappera Machine Gun Kellyho (30) nabral na obrátkách, není tajemstvím. Jako dvě hrdličky tokají prakticky neustále, ale aby svou lásku ještě víc stvrdili, pořídil si Kelly velmi speciální šperk. Kolem krku mu visí náhrdelník s hereččinou krví.

„Mám tvou krev na krku, můj krvavý Valentýne,“ popsal hudebník ne až tak romantický akt na sociální síti, kde se podělil také o fotku šperku. Popiskem také odkázal na svůj single Bloody Valentine, do klipu k písni obsadil svou milovanou.

Zdroje z jejich okolí hovoří o tom, že to spolu pár myslí nesmírně vážně. Fox se prý nemůže dočkat rozvodu s Brianem Austinem Greenem (50), za nějž byla provdaná deset let a má s ním tři syny. S mladším hudebníkem prý počítá navěky.

Dokonce se rozmohly zvěsti o zásnubách, do těch se hvězdný pár však prý zatím nehrne. Po manželce neteskní ovšem ani Green, ten vystřídal od oznámení rozchodu pár blondýnek, a nakonec září štěstím se slavnou tanečnicí Sharnou Burgess.

Machine Gun Kelly není první, koho napadlo zpečetit svou lásku tímto kontroverzním způsobem. Když se v roce 2000 brali Angelina Jolie (48) a Billy Bob Thornton (65), houpaly se každému na krku ampulky s krví protějšku. Angelině to prý připadalo jako romantické gesto. Ovšem šťastné manželství jim to bohužel nezaručilo, rozvedli se o tři roky později.

Reklama

Další články

Načítám