Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncem května obletěly svět zprávy, že se Megan Fox (37) a Brian Austin Green po deseti letech manželství rozešli. Zprávy potvrdil i sám Green ve svém podcastu a ujistil fanoušky, že se rozešli v dobrém a vůči odloučené manželce nechová žádnou zášť.

Poprvé se hvězdný pár rozešel ještě před svatbou, podruhé před pěti lety, kdy Megan dokonce podala žádost o rozvod. Nyní vyšlo najevo, že to bylo v době, kdy měl David z Beverly Hills 90210 opravdu vážné zdravotní problémy.

Na konci roku 2014 utrpěl mozkovou příhodu podobnou mrtvici, po které skončil upoutaný na lůžko. Téměř se nemohl hýbat. „Sotva zvedl hlavu,“ prozradil zdroj Page Six. Navzdory jeho stavu, který sám herec popsal jako nejhorší období v životě, ale Fox prý tlačila, aby rozvod proběhl co nejrychleji.

Žádost o rozvod pak podala v srpnu 2015, kdy pár také oznámil rozchod. Brian a Megan se nakonec dali opět dohromady a na rozvod vůbec nedošlo. Místo něj přivítali na svět třetího syna Journeyho (3).

Současný rozchod přišel poté, co herečka natáčela mimo domov a uvědomila si, že je jí bez manžela lépe. Od oznámení rozchodu je také spojována s rapperem Machine Gun Kellym, s nímž momentálně tráví hodně času a objevila se i v jeho videoklipu. Podle Greena jsou jen přáteli. Fox a Green spolu mají celkem tři syny, Noaha (7), Bodhiho (6) a Journeyho (3).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám