Hlavní obsah
Článek

V roce 2015 se u nich schylovalo k rozvodu, ale Megan Fox (37) a Brian Austin Green (44) krizi zažehnali a opět vypadají jako dvě hrdličky.

Herci si užívali romantiku na havajském Maui, kde před osmi lety vstoupili do manželství. Od těch časů toho prožili opravdu hodně. Čelili partnerské krizi a přivedli na svět tři syny - Noaha (5), Bodhiho (4) a Journeyho (1). Pro potomky si nejspíš zajistili hlídání a užívali si společné chvilky na pláži.

Manželé by mohli pózovat v reklamě cestovní kanceláře či v plavkovém katalogu. Spokojenost a láska z nich přímo vyzařují. Herečka z prvních dvou filmů o Transformers ukázala sexy postavičku v bikinách. I po třech porodech se může pochlubit dokonalými křivkami. Také představitel Davida ze seriálu Beverly Hills 90210 je po čtyřicítce ve skvělé formě.

Herecké hvězdy se do sebe zakoukaly už v roce 2004 a o dva roky později se zasnoubili. V roce 2007 se Megan a David rozešli, po dalších třech letech ale zasnoubení obnovili a došlo i na svatbu. Další krize nastala v roce 2015, ale i tu překonali. Tento pár už nejspíš nic nerozdělí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám