Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodská sexy herečka Megan Fox (37) se loni v létě stala už trojnásobnou maminou. Hvězdě Transformers to ale coby mamince sluší snad ještě víc než v minulosti a pořád si může dovolit pózovat ve vyzývavých outfitech.

Ženskými křivkami se také ráda chlubí na svém profilu na sociální síti. Naposledy zveřejnila svůdný snímek přímo z ložnice, kde se vystavovala v krajkovém prádle.

Tohle žhavé tělíčko už nějaký ten pátek patří hvězdě seriálu Bevery Hills 90210 Brianu Austinu Greenovi (44) alias Davidu Silverovi. S ním má kráska syny Noaha (4), Bodhiho (3) a Journey Rivera (1).

Za Briana se krásná herečka vdala v roce 2010 po mnohaletém vztahu. Na první pohled idylický páreček si loni prošel manželskou krizí a rozvodové papíry prý už ležely na stole.

Nakonec však Megan s Brianem znovu otěhotněla a manželství se podařilo zachránit. O takovou půvabnou herečku by sympatický herec nakonec nerad přišel, už jen proto, že spolu mají krásnou rodinku. Obzvlášť když spolu ještě vychovávají Brianova syna z prvního manželství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám