Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před narozením svého třetího syna se letos v červenci herečka Megan Fox (37) ohradila proti tvrzení některých médií, že tentokrát si přála mít holčičku. Uvedla, že by to teď asi nebylo nic pro ni. O necelý měsíc později porodila manželovi Brianu Austinovi Greenovi (43) syna Journeye Rivera. Podle posledních společných rodinných fotografií se ale mohlo zdát, že minimálně prostřední syn Bodhi Ransom (2) je spíš holčička...

V růžové tylové ‚tutu‘ sukénce a botách s kožíškem a bambulkami kluci obvykle oblékaní nechodí. Oběma starším synům navíc Megan nechala narůst vlasy. Že by snad hvězda Transformers nakonec své dojmy přehodnotila? Podle ní to byl spíš manžel, kdo doufal do třetice v holčičku.

„Užívám si vztah mezi matkou a synem. Brian si samozřejmě přeje holčičku, protože chce být tátou malé dcerky, ale já... Nemyslím si, že je to v téhle životní fázi něco pro mě. Cítím se jako matka chlapců, a to je karmická lekce, kterou se učím,“ tvrdila tehdy Fox.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám