Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavný herecký pár, který tvoří Megan Fox (37) a Brian Austin Green (42), se o víkendu uchýlil k nafocení téměř stejné série snímků jako před necelými čtyřmi lety, kdy čekal prvního potomka. Po loňském rozchodu a podané žádosti o rozvod to evidentně dali znovu dohromady. A důvod je nad slunce jasný...

Tahle dvojka zkrátka umí překvapit... Když se hvězda Transformers či novějších Želv Ninja loni rozešla s otcem svých dvou malých synů, bylo to stejně nečekané, jako když se před dvěma týdny objevila na CinemaConu v Las Vegas opět s těhotenským bříškem.

Dvojice šla od sebe kvůli rozporům ohledně hereččiny snahy věnovat se víc kariéře. Brian to ovšem vnímal jako zanedbávání péče o rodinu. Ani spory a rozchod jim ale evidentně nebránily být si intimně nablízku, a tak je dnes už třetí potomek na cestě...

Brian s Megan momentálně odjeli na Havaj, kde dělají, jako by mezi nimi nikdy žádná krize nenastala. Pózují dokonce na stejném místě jako v červnu 2012, kdy očekávali narození syna Noaha.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám