Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rok 2015 je na rozchody a rozvody mimořádně bohatý, bohužel. S překvapivým rozchodem nyní přichází i dosud jeden z nejpevnějších a bezpochyby i nejkrásnějších párů šoubyznysu, který tvořili Brian Austin Green (42) a Megan Fox (37). Jejich odloučení je o to smutnější, že v něm figurují dvě malé děti.

Manželům se krizi podařilo dlouho tajit, podle několika zdrojů magazínu US Weekly to ale páru nefunguje a rozešli se dokonce už před půl rokem. Za vším přitom má stát hereččina kariéra, kvůli které se dvojice neustále hádala. Iniciátorem rozchodu měla být právě Megan, která od manžela odešla. Herci a hudebníkovi známému především díky seriálu Beverly Hills 90210 se nelíbilo, že je jeho žena neustále zaneprázdněná natáčením. Značnou část letošního léta například tráví v New Yorku, kde se pracuje na dalším pokračování Želv Ninja.

Megan s o dvanáct let starším Brianem začala randit v roce 2004, kdy jí bylo osmnáct, po jejich seznámení v seriálu Hope & Faith. Zasnoubili se o dva roky později, ale začátkem roku 2009 se nakrátko rozešli, aby se o rok později mohli opětovně zasnoubit. Svatba se konala na Havaji v červnu 2010. Dvojice společně vychovávala syny Noaha Shannona Greena, kterému budou za měsíc tři roky, a osmnáctiměsíčního Bodhiho Ransoma Greena.

Reklama

Další články

Načítám