Hlavní obsah
Článek

Úspěšná je především na sociálních sítích, kde influencerku Anetu Chovanovou alias A.N.D.U.L.U. sledují tisíce lidí. Krásná blondýnka si ale nyní poprvé vyzkoušela práci před kamerou, a to rovnou v hudebním videoklipu.

S Mužem roku 2017 Matyášem Hložkem (30) totiž natočila jeho první videoklip. „To byla náhoda. Naše společná kamarádka dala do instastroies, že hledá nějakou hezkou ženu,“ svěřila se Aneta s tím, že druhý den jí Matyáš volal s tím, že by ji chtěl.

„Je to i pro mě zábava z toho každodenního stereotypu se trochu vytrhnout,“ prozradila blogerka, která má doma pětiměsíčního synka.

Na sociální síti zveřejňuje spoustu věcí ze svého života, a tak se nabídla otázka, zda by vzala před kameru i malého Patrika. „Je otázka, co by to bylo, když by to bylo něco hezkého, přínosného i pro společnost, tak rozhodně jo,“ prozradila Aneta, pro kterou jako pro svobodnou matku byly první měsíce s miminkem těžké.

„První tři měsíce byly náročné. Když mi před tím někdo řekl, že si na sebe budeme muset zvyknout, tak jsem si říkala, že ho mám v břiše a není to o zvyku, ale je to pravda a teď už si to začínám užívat. Všechno chytá, pořád se směje, je komunikativní a dá najevo, co potřebuje, takže teď je to sranda,“ dodala instagramová hvězda, která už se také může chlubit super figurou.

Jak k ní pár měsíců po porodu přišla? „Je toho spousta, pracovní stres, cvičím tak 4krát týdně, jezdím na kole, chodím do schodů, tahám sedmikilové dítě, do toho autosedačku, přebalovák a je to docela váha, takže se nevyhýbám žádné zátěži a upravila jsem stravu, jím hodně zeleniny,“ dodala A.N.D.U.L.A.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám