Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože chtěl uspět na poli modelingu, Muže roku 2017 to v poslední době čím dál víc táhne k hudbě. Matyáš Hložek (30) se zkoušel v loňském roce dostat do muzikálu, to mu sice nevyšlo, ale nevěšel hlavu a šel si za svým snem dál.

Po několika měsících si syn zpěváka Standy Hložka napsal svou vlastní píseň, kterou hodlá zanedlouho vypustit do světa. „Trochu jsem to chtěl zkusit, takže jsem si složil text a nahrál jsem to teď ve studiu. Říkal jsem si, že to není úplně špatné. Pouštěl jsem to pár lidem ve svém okolí a všichni měli pozitivní reakce, tak jsem si říkal, že by to byla škoda nenatočit,“ prozradil nám Matyáš.

Také se k novému songu rozhodl natočit rovnou videoklip, ve kterém nebude chybět luxusní automobil ani krásná žena.

„To auto byl můj nápad, říkal jsem si, že tam chci aspoň hezký auto a chci, aby to nějak vypadalo, aby to mělo pěknou tvář, celý ten klip jsme skládali doma, s blízkými jsme pracovali na scénáři,“ prozradil Hložek, který přizval na natáčení instagramovou hvězdu A.N.D.U.L.U.

„Budu hrát s Andulou, oslovil jsem ji, jestli by si nezahrála hlavní roli v tom klipu, jako moji přítelkyni,“ svěřil Matyáš s tím, že známá infuencerka s nabídkou ráda souhlasila.

O plánech uspět na poli hudby mluvit Matyáš v poslední době především s kamarády, doma tátovi nic neřekl a přišel až s hotovou věcí.

„Co se týče klipu, tak mi pomáhala spíš mamča a lidi v mém okolí a táta o tom vůbec nevěděl. Přišel jsem domů s hotovou věcí ze studia a až tehdy jsem to pustil rodičům, takže oni o tom vůbec nevěděli,“ dodal Super.cz Matyáš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám