Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo toho, aby se nudil v Praze, vzal nabídku od Martina Dejdara (59), aby pomáhal při natáčení filmu v Nízkých Tatrách. O žádnou filmovou roli ale nejde. Matyáš Hložek (30) tady pomáhá třeba vozit členy štábu filmu Blízko ke hvězdám. "Jsem taková pomocná síla, ale kdoví, třeba časem něco přijde," doufá.

Matyáš už má jedno filmové natáčení za sebou. "Tomu se ale nedalo říct role. S dalšími finalisty Muže roku jsme byli na záběru na cestující v autobusu ve filmu Špindl. A už mluvenou roli, i když jen epizodní, mám v jednom dílu seriálu Kameňákov, který poběží od příštího roku. Baví mě to a je to fajn," svěřil.

S muzikálovou rolí mu to zatím nevyšlo, nevybrali ho. "To bych ani nemohl čekat, že se to napoprvé povede. Ale pozvali mě na další konkurzy, do Brna, na muzikály Tři mušketýři a Muž se železnou maskou, tak to snad dopadne líp," doufá.

Matyáš se teď soustředí hlavně na práci, na vztah s krátkovlasou modelkou Sárou Struhařovou už tolik času není, a není tak schopný nám říct, zda spolu vlastně ještě chodí. "Vídáme se míň. Jsme spolu fakt málo, je toho nějak moc. Snažím se teď soustředit na svoje věci," krčil rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám