Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Klání o nejkrásnějšího muže roku 2017 má svého vítěze. Stal se jím syn zpěváka Standy Hložka Matyáš. Finále proběhlo tradičně v divadle v Náchodě.

Úvod byl trochu dramatický, neboť jeden z moderátorů finálového večera Karel Voříšek měl cestou do Náchoda autonehodu. Naštěstí nešlo o nic vážného a na poslední chvíli stihl dorazit. Pak už šlo vše jak po másle.

Porota složená z politických činitelů, zástupců uměleckých profesí, zástupců médií a českých celebrit, celkem 98 lidí, nakonec jako vítěze vybrala třiadvacetiletého osobního trenéra Matyáše Hložka (30), který za sebou nechal 11 (spolu)finalistů.

Už když jsme ho potkali na prvním castingu, a řekli jsme mu, že by měl trochou shodit bříško, věděli jsme, že je to letos největší sympaťák. Tak jsme mu dali další úkol, aby zazpíval písničku svého táty Holky z naší školky. A Matyáš Hložek to dal. Stejně jako s přehledem získal vítězství v 18. ročníku soutěže Muž roku.

„Je pravda, že jsem na sobě musel zapracovat, a jsem překvapený, že jsem to první místo získal,“ řekl s tím, že má ještě rozklepané nohy. A co víc, že v rámci tlaku v produkci se pustil i do volné disciplíny v rámci zpěvu, v němž se necítí pevný v kolenou.

Ve finálové čtveřici kromě Matyáše skončil jako druhý bývalý hokejista a fitness trenér Roman Hein, třetí byl úplně nejmladší soutěžící Mikuláš Focko a doplňoval je nejstarší účastník, advokátní koncipient Michal Žůrka. Všichni čtyři budou Českou republiku reprezentovat na světových soutěžích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám