Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární vtipálek ze seriálu Přátelé si konečně našel ženu, kterou si chce vzít. Matthew Perry (†54) požádal svou devětadvacetiletou přítelkyni Molly Hurwitz o ruku.

S novinkou se herec svěřil magazínu People, kde o své vyvolené mluvil jen v superlativech. „Rozhodl jsem se, že se zasnoubím. Mám totiž konečně to štěstí, že randím s nejlepší ženou na celém světě,“ uvedl v rozhovoru.

Manažerka v knižním světě naposledy o jejich vztahu psala na svém instagramovém profilu na Valentýna, kde prozradila, že už jsou spolu druhý rok. V květnu se chvíli mluvilo o jejich odloučení, ale zvěsti nebyly pravdivé a pár, který se na veřejnosti společně téměř neukazuje, nyní může začít plánovat svatbu.

Matthew v minulosti randil s mnoha známými ženami. V roce 1995 s Yasmine Bleeth z Pobřežní hlídky, poté byl nějaký čas s Julií Roberts a randil i s herečkou z Vřískotu Neve Campbell či kráskou Heather Graham.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám