Hlavní obsah
Článek

Letos je to 25 let od premiéry prvního dílu Přátel. Hollywood Reporter nyní informoval, že všichni představitelé hlavních hrdinů jsou ochotni se společně vrátit na obrazovky pro speciální projekt. A nejen oni, ale také tvůrci David Crane a Marta Kauffman.

Podle zdrojů zatím nebyly podepsány žádné smlouvy, ale fakt, že jsou Courteney Cox (59), Jennifer Aniston (55), Lisa Kudrow (56), David Schwimmer (53), Matthew Perry (†54) a Matt LeBlanc (52) ochotni znovu společně točit, je velký krok kupředu. Pokud totiž dojde k dohodě, nebude nejspíš jednoduché sladit rozvrhy všech protagonistů.

Informace byly zveřejněny měsíc poté, co si Jennifer Aniston založila účet na Instagramu a sdílela společné selfie s kolegy ze seriálu. Společnosti HBO Max a Warner Bros. Television, kteří mají stát za produkcí nového projektu, odmítly informace komentovat.

Seriál Přátelé měl 10 sérií a běžel v letech 1994-2004. Od roku 2015 je kompletní seriál na Netflixu, ovšem práva na něj nyní koupilo HBO, sitkom tedy s koncem letošního roku opustí Netflix a od května příštího roku se přesune právě na HBO. V Česku můžete oblíbené hrdiny vídat také na kanálu Nova 2.

Reklama

Další články

Načítám