Hlavní obsah
Článek

Herec Matthew Perry (†54) oznámil prostřednictvím Twitteru, že strávil poslední tři měsíce v nemocnici. Tato zpráva fanoušky pořádně vyděsila vzhledem k tomu, že o něm v poslední době skutečně nic neslyšeli. Začátkem minulého měsíce jeho mluvčí pouze oznámil, že herec musel být hospitalizován. V nemocnici však Perry byl už nějakou dobu.

Herec, známý především jako srandista Chandler Bing ze seriálu Přátelé, prodělal gastrointestinální operaci v nemocnici v LA. Perry měl podle eonline.com prasklé slepé střevo.

„Tři měsíce v nemocniční posteli. Hotovo,“ napsal Perry na Twitteru po téměř šesti měsících mlčení na sociální síti. Herec se zatím nesvěřil, jaký je v tuto chvíli jeho zdravotní stav nebo jestli je stále v nemocnici či v domácí péči.

Tento typ operace je běžným zákrokem, který bývá většinou úspěšný a pacient se rychle zotaví. Mohou se ovšem objevit drobné komplikace jako zánět. Není to poprvé, co herce trápí zdravotní problémy. Perry v minulosti otevřeně mluvil o své závislosti na alkoholu a lécích, se kterými velkou část života bojoval. Dokonce je sám majitelem léčebného zařízení Perry House.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám