Hlavní obsah
Článek

Herec Matthew Perry, celosvětově známý díky roli Chandlera Binga v seriálu Přátelé, už nutně potřeboval dovolenou, jak napsal na své sociální síti. S přáteli proto vyrazil do Mexika a v tamním letovisku Cabo si užívá veškerého komfortu a pohodlí.

Čas sedmačtyřicetiletý herec využil na relaxaci převážně u bazénu a společnost mu dělala i ‚záhadná brunetka‘, jak ji označil Daily Mail, s níž nebyl herec spatřen poprvé. Už v dubnu v New Yorku je spolu vyfotili. Což je dobře, hlavně pokud byly pravdivé zprávy, které se loni objevily - že by si Perry velmi přál dítě.

Vzniknout dal zatím kromě množství filmových rolí i divadelní hře, černé komedii The End of Longing. „V minulých deseti letech jsem psal pro televize, ale tohle jsem napsal sám. Bál jsem se, ale pak jsem se rozhodl, že bych měl zkusit napsat něco sám. A vycházely z toho vážné monology, což je, řekněme, divadelní nástroj, a došlo mi, že píšu hru,“ uvedl Perry nedávno u Jimmyho Fallona. Světovou premiéru měla jeho hra loni v Londýně, letos v květnu se dočkala uvedení i ve Spojených státech.

Na plakátu ke hře (je dohledatelný na internetu) přitom Perry vypadá skvěle, i jeho se tak očividně dotklo aktuálně velmi diskutované (ne)retušování snímků - reklamních, katalogových, v magazínech nebo právě na plakátech. Aktuální fotky z Mexika ukazují, že herec a teď tedy i dramatik momentálně není v nejlepší formě. Toho si fanoušci a média ale všímají dlouhodobě. Možná i to je důvod, proč na novější obrazové propagaci má jen obličej v černobílém provedení.

Připomeňme ale i hercovy dřívější potíže s léky a alkoholem, které se na fungování jeho těla zcela jistě podepsaly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám