Hlavní obsah
Článek

Herecká sestava kultovního seriálu Přátele se měla letos v únoru setkat u příležitosti natáčení speciálu, v němž by zavzpomínala na časy, kdy se společně setkávala před kamerou. Matthew Perry se však comeback rozhodl bojkotovat, takže slavná šestice nebude kompletní.

Představitel Chandlera se z natáčení pořadu, který by měl být poctou režisérovi Jamesi Burroesovi omluvil kvůli pracovním povinnostem, ale důvod jeho nepřítomnosti bude možná mnohem prostší. Dvanáct let, které uplynuly od posledního natáčení Přátel, se na něm totiž projevilo nejhůř ze všech herců.

Jennifer Aniston, Courteney Cox i Lisa Kudrow jsou atraktivní i ve zralém věku, prošedivělý Matt LeBlanc s přibývajícími léty získal charisma a David Schwimmer se téměř nezměnil. Matthew Perry by už ale na obrazovce moc parády nenadělal, protože je z něj pořádný cvalík.

Seriálový Chandler prošel váhovými výkyvy už v době, kdy hrál v Přátelích, což bylo způsobeno závislostí na lécích a alkoholu. Herec dokonce přiznal, že si tři roky natáčení vůbec nepamatuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám