Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za několikaminutovým tancem na parketu StarDance stojí dlouhé tréninky v potu tváře. To má také u většiny soutěžících značný vliv na jejich zdraví. Postupně je trápí zablokovaná záda, bolavá kolena či jiné neduhy. Matouš Ruml (38) jako jeden z mála dosud tančí bez větší bolístky.

„Já jsem jenom hrozně vyčerpaný a moc toho nenaspím. Mám trošku unavený vaz v koleni. To mě pobolívá, ale není to tak strašné, mám to zatejpované,“ svěřil se nám herec, který s tanečnicí Natálií Otáhalovou postoupil do devátého kola soutěže.

„Na začátku jsem si při třetím kole při tréninku zablokoval záda a nějak jsem to rychle vyřešil a pustilo mě to. Zatím držím,“ svěřil Matouš, kterého trápí jen unavené tělo. Během soutěže totiž stále hraje a ani mu nezbývá moc času na rodinu.

„Děti to prožívají hodně, teda když je vidím. Já tam teď moc nejsem, protože jsem teď čtrnáct dní měl hrozný peklo, protože jsem k tomu ještě každý den hrál. Takže jsem měl trénink, pak jsem jel na představení. Měl jsem to teď hodně nabité, naštěstí už to mám volnější, takže bude víc času na trénink a děti,“ svěřil se Matouš, který v devátém kole předvede dva tance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám