Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený a talentovaný tanečník Marek Dědík (41) skončil v loňském ročníku StarDance, kde tančil po boku Martiny Viktorie Kopecké, na druhém místě. Letos se oblíbená show nekonala a Marek se nemůže dočkat dalšího podzimu. „StarDance mi chybí, bude příští rok, ale letos mi chybí ta parta. Já tam byl už pětkrát a pokaždé jsem potkal nový, zajímavý osobnosti. Možná je to klišé, ale ta rodina StarDance mi chybí,“ svěřil se Marek Super.cz.

My jsme si s ním povídali během natáčení další zábavní show, Jukebox Honzy Dědka, kterou vysílá TV Seznam. A Marek jako pyšný otec dvou synů prozradil, že právě hudba je pro jeho rodinu nesmírně důležitá. „Já mám takový voděodolný reprák. Vezmu ho do sprchy nebo do vany a pouštím jim songy různého typu. Ale s Martinou Viktorií jsme tančili na Měla vlasy samou loknu, tak chtějí abych jim pouštěl tohle anebo něco od Suchého a Šlitra.“

Právě tanec je to, co oba syny od sebe odlišuje. V tatínkových šlépějích půjde spíš jen jeden z nich. „No já si myslím, že na to je ještě brzo. Ten starší asi ne a ten mladší možná jo. Tam jsou takové náznaky, ale má dva a půl roku, tak to je ještě málo,“ dodal během rozhovoru Marek Dědík.

Reklama

Další články

Načítám