Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Martina Pártlová (44) prožila velký šok. V domě nedaleko Prahy, kde žije s přítelem Josefem Vařekou a dcerou Stellou, měli nevítanou návštěvu. V noci v půl čtvrté ráno kamery zachytily zloděje, který řádil na zahradě jejich domu v době, kdy všichni spali. Dovnitř se naštěstí nedostal. "Zjistila jsem to až druhý den, jinak bych měla infarkt," řekla Super.cz zpěvačka.

Martina jeho fotografii sdílela na sociální síti. Instagram ale zřejmě z důvodu GDPR fotografii smazal. "Tak instagram frajera zlodějskýho vymazal. Ještě by ho chudáka mohl někdo poznat," napsala s nadsázkou Martina.

K návštěvě zloděje prozradila podrobnosti. "Takový to, jak spíš jako špalek a nějaký netáhlo mezitím leze po baráku. Frajerovi vůbec nevadí kamery ani světla na čidla. On si na to ještě přisvítil. A vzal si batůžek s odrazkama. Zajímalo by mě, jak by to dopadlo, kdyby otevřel dveře a my tam. Já bych si čůrla do textilu a Pepík by ho asi vzal kytarou," popsala situaci Martina. "A já se smála Pepíkovi, že nás na noc zamyká. Kdyby ti ty hnáty chtěly upadnout," vzkázala zloději zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám