Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni na podzim zpěvačka Martina Pártlová (44) bojovala se zdravotními problémy a měla obrovský strach, že lékaři vyřknou krutou diagnózu - rakovina tlustého střeva. Naštěstí vše dopadlo dobře, a to ještě zpěvačka netušila, jak rychle se karta obrátí k lepšímu. Deset dní po operaci totiž otěhotněla. Martina je nyní v 6. měsíci těhotenství a těší se na prvního potomka.

"Když mi v září lékaři řekli, co vidí, humor mě přešel. Spíš mě připravovali na to, že nádor bude rakovinotvorný. Samozřejmě jsem se ale snažila si to nepřipouštět. Snažila jsem se být stále pozitivní," řekla Super.cz Martina.

"Létala jsem po všech vyšetřeních, musela jsem zrušit besedy s 3v1. Vše se rušilo preventivně, nevědělo se, co bude. Pak jsme zjistili, že to není zhoubné a operace se mohla naplánovat na září," oddychla si zpěvačka. "Kdybych přišla o rok později, tak už jsme řešili druhou variantu," upozorňuje s tím, že svoji diagnózu veřejně řekla hlavně proto, aby lidé nic nepodceňovali a chodili na pravidelná vyšetření.

V září se bála o své zdraví a jen o měsíc později měla jeden velký důvod k radosti. Jen pár dní po operaci totiž Martina otěhotněla s přítelem Pepou Vařekou. "Otěhotněla jsem asi deset dní po operaci," usmívá se Martina.

Miminko bylo plánované. "Jestli to nebylo plánované, tak blbě zakopl," směje se Pártlová, která loni oslavila 41. narozeniny. Miminko si přála, ale příliš se na to neupínala. "Neřešila jsem to extra, nehroutila jsem se, nechala jsem tomu volný průběh. Buď to dopadne, nebo ne. Naštěstí to dopadlo," dodala s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám