Hlavní obsah
Článek

Fanoušci Martinu Pártlovou (44) znají jako věčně usměvavou a nesmírně zábavnou ženu, která nezkazí žádnou srandu. Text, který včera zveřejnila na sociální síti, ale k pobavení nebyl. Zpěvačka sdílela vzpomínku na přítele Petra, který zahynul při autonehodě.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Petr byl moje velká osudová životní láska. Byla to taková ta láska která bolí, jen představa, že by ste spolu nebyli vás ničí. Milovala sem jak voní jeho kůže,jak chodí,jak mluví, jak se směje, jeho vlasy, ruce, tělo. Bože jeho tělo. Měl nejhezčí zadek ve střední Evropě na kterej mě samozřejmě uhnal ....byl sebevědomej a uměl si mě ukočírovat )) jako na jednoho z mála fungovala moje metoda,, když nevíš kudy kam, breč ženský po něm šly jak slepice po flusu a ja na to byla pyšná...taky se mě pěkně nazlobil kluk ušatej... jéje ten se mě nazlobil.... bohužel 30.11 2005 zazlobil naposledy, když zemřel při autonehodě. Už je to 14 let a asi to nikdy nepřestane bolet a možná on je odpověď na vaši nejčastější otázku. Jak to že nemám chlapce )))) prostě nemám .... )) #pp

Příspěvek sdílený Martina Pártlová (@martinapartlova), Lis 21, 2019 v 5:11 PST

I když letos koncem listopadu od tragické nehody uplyne patnáct let, a říká se, že čas všechny rány zahojí, ztráta Petra, kterého Martina označila za svou osudovou životní lásku, ji stále bolí.

„Milovala jsem, jak voní jeho kůže, jak chodí, jak mluví, jak se směje, jeho vlasy, ruce, tělo. Bože, jeho tělo. Měl nejhezčí zadek ve střední Evropě, na kterej mě samozřejmě uhnal,“ píše Pártlová. „Byl sebevědomej a uměl si mě ukočírovat. Jako na jednoho z mála fungovala moje metoda, že když nevíš kudy kam, breč.. ženský po něm šly jak slepice po flusu a já na to byla pyšná...taky se mě pěkně nazlobil, kluk ušatej... jéje, ten se mě nazlobil,“ vzpomínala Martina.

Přítel Petr zemřel 30. listopadu 2005. „Už je to 14 let a asi to nikdy nepřestane bolet a možná on je odpověď na vaši nejčastější otázku: Jak to, že nemám chlapce. Prostě nemám,“ napsala zpěvačka závěrem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám