Hlavní obsah
Článek

Už to skoro vypadalo, že Martina Pártlová (44) našla osudového partnera, s kterým by mohla být konečně šťastná, a případně založit i rodinu. Vztah však skončil dříve, než stačila identitu svého pana božského odtajnit.

Prožili spolu téměř deset měsíců a společně si užili hned dvě romantické dovolené. Nejprve strávili několik týdnů v Indonésii a později vyrazili za dobrodružstvím do Keni. Vypadalo to, že je všechno v nejlepším pořádku, a i nám ještě nedávno zpěvačka tvrdila, že je vše zalité sluncem.

Teď už je ale všechno jinak. Zpěvačka totiž prozradila, že se se svým společníkem na cesty rozešla. „Byl to klasický rozchod dvou lidí, kteří spolu už nechtějí být,“ potvrdila informaci Super.cz Martina.

Na vině byl především nedostatek času, kvůli kterému to začalo v ráji brzy skřípat. „Měli jsme na sebe strašně málo času a on vztah na dálku moc nefunguje. Ale jsme stále přátelé, je to sice klišé, ale je to v pořádku. Nebrečíme, myslím, ani jeden,“ řekla Blesku zpěvačka, která má před sebou nabité léto s kapelou Čechomor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám