Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Téměř tři týdny Martina Pártlová (44) tráví volný čas na dovolené v Indonésii, kde si užívá dny plné romantiky se svým novým přítelem. Za tu dobu stihli nejen koupačky v moři, ale i poznat krásy místní přírody.

Tentokrát však zpěvačka vyrazila na opravdovou stezku odvahy. Navštívila totiž Národní park Komodo, kde se tváří v tvář setkala s obřími varany komodskými. Tito největší ještěři na světě jsou nechvalně známí svými útoky na člověka.

Ačkoliv to podle fotky vypadá, že se Martina s nebezpečnými zvířaty mazlila, ve skutečnosti si od nich držela dostatečný odstup. Jedno obyčejné kousnutí totiž může způsobit bolestivou smrt, a to díky jedovým žlázám, které varani mají v dolní čelisti.

„Už od dob mého mládí (dva tři roky zpátky), kdy tohle nádherný zvíře choval Brian Bosworth v Studených jako kámen místo pejska, sem si přála ho vidět na vlastní bulvy....tož se mně to splnilo,“ vtipkovala Martina na Instagramu.

Související témata:
Varan

Reklama

Další články

Načítám