Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Martina Pártlová (44) sice žehrá na svoji postavu a neustále mluví o dietách, ovšem když už na sociálních sítích postuje snímky s jídlem, obvykle se jedná o vyložené tučné pokrmy, jako jsou knedlíky, kachna nebo smažené.

Na snímcích z dovolené v Dominikánské republice se teď předvedla v bikinách na pláži, a navzdory tomu, co jí, má skvělou figuru. To jí, jak vyplývá z reakcí na Instagramu, řada žen může jen závidět. Martina s blížící se čtyřicítkou zkrátka vypadá stále líp.

Na dovolenou zpěvačka odjela s nejlepší kamarádkou a zřejmě i s novým přítelem, o němž nám ještě nic neřekla. Že ho má, vyplynulo ze statusu pod fotografií. "Když se tvůj kluk a tvoje nejlepší kamarádka stanou obětí instašikany...," začíná.

"Moc ráda bych se omluvila všem, co musí tímhle procházet a i přes veškerou vaši snahu stále nejsme spokojený s výsledkem. Snad nám bude někdy odpuštěno. Fotka na Ig je fotka na Ig," potrápila zpěvačka evidentně své spolucestující snahou o dokonalý snímek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám