Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to samozřejmě dané zákonem, jako například uzavření velkých obchodů ve státní svátek, nicméně na české internetové scéně proběhla výzva udělat si dnes, tedy 29. září, den offline. Tedy bez toho, aby se uživatelé propojili se svými sociálními sítěmi. A ne každý to vydržel. Někdo tedy možná ani netušil, že by se to mohlo...

My na Super.cz logicky online jsme. Co by taky ti, kdo se doma nudí, dělali, když by nás nemohli číst. Takže jsme zkontrolovali, jak jsou na tom naše známé tváře a kdo nevydržel denní internetový půst.

Třeba Andree Verešové (43) mohla tato výzva klidně uniknout, když vystavovala svoje vnady opět u moře. Na Instagram postovala svůdné fotografie v bikinách z řecké Nikki Beach. Těmi ostatně vždy potěší.

Zábavná byla bloggerka Nikol Štíbrová (37), která se online omlouvala, že není offline, protože myslela, že to bylo už včera, kdy offline byla. Její kolegyně z 3 v 1 Veronika Arichteva (37) zase aktuálně postovala, že je teď sice online, ale má volno. Zajímavé. A jejich třetí kamarádka Martina Pártlová (44) poslala z Dominikánské republiky na instastories aspoň pár fotek jídla.

Bez internetu nevydržely ani Vlaďka Erbová, Michaela Ochotská, Romana Pavelková, Eva Perkausová, Monika Bagárová a dokonce ani Vendula Pizingerová, která si našla signál i na treku v horách, aby se mohla pochlubit snímkem horského plesa.

Reklama

Další články

Načítám