Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Martina Pártlová (44) sice už oslavila šestatřicetiny, ale rozhodně na to nevypadá. Pořád má bláznivé nápady, třeba ten, že si nechala obarvit vlasy na růžovo, a hlavně usilovně maká na svojí postavě.

"S Karlem Frýdem chodím cvičit třikrát týdně a chtěla jsem říct, že držím dietu, ale tu už nedržím. Vždycky to mám tak, že na zimu zhubnu tři čtyři kila, a když přijde léto a mám jít do plavek, naberu je zpátky. V září už mě radši netočte, přijďte raději v lednu," tvrdila sebekriticky Martina.

S Martinou jsme se setkali na Slovensku, v obřím aquaparku spojeném s termálními lázněmi. "Už jsem byla kousek odtud, v Liptovském Mikuláši s holkami, ale v termálu úplně poprvé. V bazénu je tak teplo, že vás to ani neochladí, ale užila jsem si vodní atrakce," prozradila s tím, že se do Bešeňové určitě ještě podívá.

S kamarádkami by také ráda vyjela k moři, i když ještě neví kam. To se bude odvíjet od časových, ale také od finančních možností. Nedávno o dost peněz přišla. "Když mi vykradli auto, tak jsem přišla i o peníze z účtu, protože jsem měla na kartě jako heslo datum mého narození. Jsem pitomá. Vybrali mi dvacet tisíc, řekla Martina, která bude také připravovat svoji benefici, jež se bude konat 29. srpna v Českých Budějovicích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám