Hlavní obsah
Článek

Během natáčení seriálu Vyprávěj se herečka Veronika Nová (37) poznala s režisérem Biserem Arichtevem a předloni v létě se vzali. Pak už jako Veronika Arichteva dostala roli hlavní hrdinky v seriálu První republika, který její muž režíroval.

Jak ale Super.cz informoval, natáčení dalších dílů seriálu je z finančních důvodů pozastaveno a my jsme Veroniku už dlouho neviděli na obrazovce ani na večírcích. "Věnuji se manželovi, manželství si užíváme. Jsme spolu krátce, takže je to i logické. No a netočím, protože První republika se odsunula na dobu neurčitou. To mi narušilo plány, protože jsem s tím počítala a jinou práci jsem nesháněla. A dělám divadlo, kde jsem zavřená na zkouškách, tak mě lidi moc nevidí," řekla Super.cz Veronika.

Kromě toho má občas na starosti i manželova syna z bývalého vztahu, tak nás zajímalo, jak to má s případným početím miminka ona. "Teď se to vlastně nabízí, když není tolik práce, že bychom na něm mohli začít pracovat. Nechávám tomu volný průběh. Řekli jsme si, že až to budeme oba cítit, tak se nějak posnažíme. Zatím si dáváme pozor, ale prášky už neberu," prozradila nám, že vysadila antikoncepci dříve než kamarádkám Nikol Štíbrové (37) a Martině Pártlové (44), s nimiž jsme ji potkali na křtu knihy erotických povídek.

Reklama

Další články

Načítám