Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a muzikálová herečka Martina Pártlová (44) se rozhodla jít do sebe. V období, kdy většina národa myslí na to, jestli si ke štědrovečerní večeři dá pět řízků nebo deset, se totiž odhodlala a svěřila se do rukou osobního trenéra, pod jehož vedením bude trápit v posilovně své tělo.

„Potřebuju zhubnout a zpevnit, abych byla do léta jako lunt,“ řekla Super.cz Martina, která má jasný cíl. „Chtěla bych do dvou měsíců zhubnout pět kilo. V posilovně jsem nebyla půl roku a je to na mně vidět. Žeru jako protržená, a teď se bojím, že mě bude Karel buzerovat,“ prozradila zpěvačka, která na pomoc oslovila svého kamaráda, finalistu reality show Big Brother a modela Karla Frýda, který se živí také jako trenér.

„Základem je úprava jídelníčku, kde se zaměříme na Martininy stravovací návyky. Půjdeme tomu naproti. Není čas přemýšlet, takže začneme redukcí partií. Zpevníme ruce, zadeček, podbřišek,“ dodal Frýd.

Pártlová také vysvětlila, proč s hubnutím nepočká až po Vánocích. „Když nezačnu teď, tak už nikdy,“ obává se.

Potřebuje podle vás Martina hubnout?
Ani náhodou, vždyť už teď je jako lunt!
65,8 %
Možná trochu, aby se cítila dobře
1,7 %
Nehubnout, jen zpevnit!
24,5 %
Ano, potřebuje dát pár kilo dolů
8 %
Celkem hlasovalo 9753 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám