Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Martina Pártlová (44) je žena plná protikladů. Přestože například v těchto dnech zkouší dětský muzikál Sněhová královna, tak nemá problém rovnou ze zkoušky vyrazit do prodejny se sexuálními pomůckami.

Martina pro to měla jeden podstatný důvod - v butiku s designovými hračkami pro dospělé se konal křest klipu písně Love is nonsense kapely Support Lesbiens a zpěvačka měla tu čest zhostit se role kmotry. „Czenda je můj velmi dobrý kamarád, známe se ještě z doby, kdy působil v kapele Post-It," promluvila zpěvačka na adresu nového frontmana kapely Czendy Urbánka, který nahradil Kryštova Michala. „Samozřejmě jsem byla potěšená, když si mě vybrali, abych jim pokřtila album," dodala Pártlová.

Martina nevěděla, jestli se má věnovat svým kamarádům rockerům, nebo si prohlížet nabízené zboží. „Nevěděla jsem, kam skočit dřív," smála se Martina a jedním dechem dodala: „V mých pětatřiceti letech mi rozhodně nedělá problém navštívit takový obchod. Rozhodně si nemyslím, že se jedná o něco zakázaného, co by mohlo pohoršovat."

Reklama

Další články

Načítám