Hlavní obsah
Článek

Modelka Simona Krainová (51) sice rozvířila vody svým druhým těhotenstvím, ale hovoří o něm stále vyhýbavě. Zato se bez problémů vrací ke kauze, kdy ji v prestižní soutěži Elite Model Look nahradily Taťána Kuchařová (36) a Michaela Kociánová. Toho, že sama ze hry vypadla, už nelituje. Má náhradu, neboť se stala ambassadorkou prestižní události Prague Fashion Weekend.

Jak tedy vidí své nástupkyně, které oslovil její bývalý manažer Saša Jány, který má soutěž pod palcem? "Nechci to kritizovat. Holkám držím palce. Spíš jsem překvapená tím, že si právě je Saša Jány vybral," míní Simona. "Míša Kociánová je fajn a určitě je to světoznámá holka. Ale Táňou Kuchařovou jsem opravdu překvapená, protože vím, jaký na ni měl vždy názor," dodala.

"Nepovažoval ji za modelku na úrovni vůbec evropského, natož světového formátu. Naopak tuhle slečnu spíš kritizoval. Proto jsem byla v šoku, že zrovna ji si vybral jako ambassadorku. To je jediné, co u mě nevyvolalo moc dobrý pocit. Ale je to jeho volba," upřesnila. "A já ten projekt dělala pět let a je pravda, že se člověk vyčerpá. Je zajímavé vybírat holky, ale Fashion Weekend je další level," myslí si Simona.

"Velmi si vážím toho, že máme jako ambassadorku projektu Táňu Kuchařovou, která je Miss World, zatímco Simona ani obdobný titul nikdy nezískala. Mrzí mne, že Simona nemůže přežít  to, že ji klient Táňou nahradil, nedokáže se s tím vyrovnat a je mi líto, že má neustálou potřebu očerňovat mnohé z módní braže a ve snaze se zviditelňovat se snižuje k takovým nepodloženým útokům," reagoval na Simonina slova její bývalý manažer Saša Jány.

Simona Krainová už funguje pod hlavičkou agentury Czechoslovak Models a je nadmíru spokojená. Super.cz ji zastihl, jak přímo v ateliéru agentury fotí s fotografem Lukášem Vrtílkem fashion snímky hned do dvou časopisů.

Reklama

Další články

Načítám