Hlavní obsah
Článek

Má stejný problém jako Eva Burešová (30), které lidé vyčítají, že svému synovi Nathanielovi nechala narůst dlouhé vlasy. Hřívu pod lopatky má i syn moderátorky Martiny Gavriely (45) Lee. "Strašně mě udivuje, že kluci nosí podpatky, kabelky a nalakované nehty, a když má můj kluk dlouhé vlasy, přijde jim to divné," řekla Super.cz Martina.

"Můj přítel je muzikant, plno rockerů dlouhé vlasy nosí. Takže Lee má také dlouhé vlasy a teprve asi před čtrnácti dny sám řekl, že chce ostříhat. Takže v nejbližší době půjdeme k holiči. Ale je to jeho přání až teď a my to respektujeme," upřesnila. Smáli jsme se, že když si to Lee rozmyslí, bude mít Martina snadné řešení, protože se živí prodlužováním vlasů.

Pokud jde o práci, Martina už moderování zcela pověsila na hřebík. "Věnuju se tomu prodlužku a hlavně jsem na plný úvazek máma a snažím se pomáhat i Jessie. Mrzí mě, že jsem babička na houby. Tím, že mám sama malé dítě, a je mi skoro čtyřiačtyřicet, jsem unavená. Je škoda, že se Oliva nenarodila o rok nebo dva později, že bych jí mohla víc pomáhat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám