Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

10. jubilejní ročník soustředění Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři má svoji vítězku. A bylo hodně náročné mezi dívkami vybírat. Mezi favoritkami na vítězku byla i dcera moderátorky Martiny Gavriely (45), šestnáctiletá Jessica. Tu jako nejfotogeničtější dívku vybrali čtenáři Super.cz.

Nakonec skončila druhá a první místo spojené s nafocením profesionálního booku získala stejně stará studentka z Kladna Barbora Nováková. "Je vysoká, štíhlá, má krásný obličej i perfektní chůzi na mole. To ji předurčuje k tomu, že by mohla mít v modelingu budoucnost, kdyby se mu chtěla dál věnovat," zdůvodnila svoje rozhodnutí Dominika Mesarošová (38).

Součástí finálového večera byla i módní přehlídka pro hosty hotelového resortu na tuniské Džerbě, kde dívky prošly křtem ohněm, protože pro všechny to byla premiéra. "Týdenní práce se vyplatila, musím všechny dívky pochválit za to, jak se snažily. A svým způsobem jsou vítězkami všechny, protože si splnily svůj sen," uzavřela Dominika.

Reklama

Další články

Načítám