Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) má za sebou erotickou minulost a nechybělo samozřejmě nahé focení pro pánský magazín. I když má stále výstavní tělo, znovu by do toho prý už nešla. "Už se radši svlékat nebudu, už je to opravdu pár let. Můj partner by mě asi zabil. Hlavně bych to neudělala dětem, ty si se mnou, myslím, užily už dost," řekla Super.cz Gavriely.

A v jaké formě momentálně je? "Co zůstalo stejné, jsou nohy, z těch těžím, ty většinou vystrčím ven a břicho maskuju. Prsa mám udělaná, ale to už jsem měla i v Playboyi před lety. Nyní jsem ale po druhé plastice, protože mi praskl silikon," upřesnila moderátorka, která společně s dalšími slavnými kráskami, které fotily pro pánský magazín, pokřtila nový klub Playboy Lounge, kde dokonce pracuje jako manažerka. "Ve dne naplétám vlasy, v noci jsem v klubu a spím mezi pátou a osmou. Tak uvidíme, jak dlouho to vydržím," usmívá se.

Gavriely na slavnostním otevření vypadala krásně. Měla dokonalý make-up, upravené vlasy a vystavovala své dlouhé štíhlé nožky. Ne vždy se ale setkala s takovými komplimenty. Několikrát ji v minulosti vyfotili úplně nenalíčenou a titulky Martinu zrovna nepotěšily.

"Před pár měsíci jsem šla nenalíčená do kina. Vrátila jsem se z dovolené, zkusila jsem se nalíčit a měla jsem pigmentové skvrny. Tak jsem to radši sundala. Pak z toho byly titulky, že vypadám na sedmdesát. To jsem obrečela, to zabolelo," přiznává.

"Já se samozřejmě cítím lépe v make-upu a Marcus je taky radši. Dělá si legraci, že začal chodit s paní z televize, a teď chodí s puťkou domácí. Mám vždy akorát žárlivou scénu, že kvůli jiným se líčím a kvůli němu ne. Pak mi doma říká, ať to ještě nechám a nesmývám. Tak dnes půjdu spát namalovaná a až usne, tak se půjdu odlíčit," dodala se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám