Hlavní obsah
Článek

Kariéru moderátorky pověsila na hřebík, plně se věnuje rodině a kšeftu s prodlužováním vlasů, a tak se vykašlala na to, aby musela být za každou cenu dokonalá. Dřív za všech okolností perfektní Martina Gavriely (45) vyrazila na společenskou akci s kočárky bez make-upu, a když na chvíli sundala z očí sluneční brýle, mnozí se ptali, co je to za neznámou paní. Podívejte se, jak vypadá Martina bez líčidel, a na konci článku hlasujte v anketě!

Někdo se možná pohorší, že naše ženské celebrity vlastně vypadají hezky jen ve chvíli, kdy si namalují obličej (své by o tom mohly vyprávět třeba i taková Gabriela Partyšová, Taťána Kuchařová, Eliška Bučková, Monika Absolonová a mnohé další), jiný zase zatleská a ocení odvahu Martiny, která se ani za svůj přirozený vzhled nestydí. Jako by říkala: Jestli se někomu nelíbím, ať mi vleze na hrb!

Však také jako máma od plotny, která denně nevylézá před kamery, nemusí vypadat neustále jako ze žurnálu. Mnohé ženy navíc jistě ocení, že i taková „celebritka“ je jako ony: bez řádné chvíle strávené před zrcadlem vypadá jako ony samy, ne-li dokonce hůř.

Jestliže by tedy Martinu, jež proslula třeba jako moderátorka poněkud kontroverzní reality show Hotel Paradise, chtěl někdo kritizovat, že se na společenskou akci nenalíčila, my jí naopak tleskáme!

Co říkáte na Martinu bez make-upu?
Pořád je to pěkná ženská!
23,8 %
Je to máma dvou dětí, co byste chtěli?
3 %
Je vidět, že krása celebrit je umělá
64,1 %
Nelíbila se mi ani nalíčená
9,1 %
Celkem hlasovalo 26502 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám