Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) má velké starosti se svými dětmi. Její syn Antonio trpí lehkou mozkovou dysfunkcí, a tak musí navštěvovat speciální školu. Nyní do podobné školy musela začít chodit její třináctiletá dcera Jessica, která výuku v klasické základní škole také nezvládala.

„Jessica přestoupila do jiné školy, dobře se teď učí a je tam spokojená. Teď má samé jedničky. Překvapivě je to státní škola a je česká. Ale mají tam úplně jiný přístup a i já můžu být konečně v klidu,“ prozradila moderátorka. Její dcera má hned několik poruch: je dysgrafik, dyslektik a dysortografik. V normální škole s tím ale nepochodila.

„Takže teď chodí do speciální školy pro děti s tímhle druhem problému. Protože u nás v republice se tyhle vady v normálním provozu moc netolerují, tak věčně vybočovala z řady. Nestíhala psát, a i když jsme o tom měli všechny potřebné papíry, tak byly neustále problémy,“ vysvětluje Martina, která s dcerou a přítelem Marcusem Tranem vyrazila na narozeninový koncert zpěvačky Dannie. Kyprá blondýnka je Marcusova učitelka zpěvu a Marcus si s ní ten večer v klubu také zahrál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám