Hlavní obsah
Článek

Martina Gavriely (45) je bezesporu milá „holka“, ale tentokrát asi měla pořádný úlet! Jak už Super.cz informoval, nedávno ji urazilo, když s ní odmítla spolupracovat jistá kadeřnice z Telče, protože si myslela, že ji kontaktovala podvodnice. Nyní se naší redakci ozvala samotná druhá aktérka aférky a zaslala nám korespondenci s Gavriely. Podle ní se zdá, že špatně vážně postupovala bývalá televizní moderátorka!

„Nepůsobilo to na mě uvěřitelně. Vyloženě jsem ji neodmítla, ale žádala jsem osobní schůzky, kde bychom doladily podmínky spolupráce. Přesvědčila bych se navíc o tom, že si ze mě nedělá někdo legraci. To ale ona odmítla s tím, že vše má na svých stránkách, které přitom může vytvořit kdokoliv. Kdybych takhle věřila každému, jsem bez peněz a možná i v kriminále. Jako podnikatelka by se neměla urážet a chápat, že takhle na sociální síti, kde se spousta lidí vydává za někoho známého, se na spolupráci nedá domlouvat,“ říká kadeřnice Bára Marečková, na kterou způsob komunikace Martiny působil nedůvěryhodně.

„Vy nic neinvestujete, nechci po Vás žádné peníze, přeci na tom můžete jen vydělat!“ reagovala nelogicky Gavriely na její žádost o schůzku. Martinu neznat, asi bychom si také mysleli, že si z nás někdo jejím jménem dělá dobrý den. Příště by asi vážně mohlo být lepší neurážet se a snažit se podívat na problém očima druhé strany…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám