Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) poslední měsíce pracuje na dvě stě procent a do toho prožívá velká psychická muka kvůli své nemocné mamince. Moderátorka má v plánu se během příštích tří měsíců odstěhovat s přítelem Marcusem Tranem a svými dětmi do Austrálie, ale na to potřebuje pořádnou sumičku.

"Je to u nás doma složité. Když vydělává Marcus, tak jsem bez práce já, a teď byl zase přítel zraněný a nemohl pracovat, takže byla veškerá starost zase na mně. Makám v butiku, rozjela jsem e-shop s oblečením, a k tomu ještě nastavuji a prodávám přírodní vlasy. O víkendech, v noci, někdy v butiku... Prostě jak to jde. Už padám na pusu, ale jinak to nejde. Už se strašně těšíme, až budeme v Austrálii, ale bohužel na to nestačí pár tisíc korun. Takže šetříme jak o život," řekla Super.cz Gavriely, kterou navíc v posledních týdnech tíží zdravotní stav její maminky.

Má už dlouho problémy s lymfatickým systémem. Noha jí natéká do extrémních rozměrů a lékaři si s ní nevědí rady. Martina zkoušela všechny známosti, co má, ale stále nikdo neví, jak její mamince pomoci.

Její maminka je momentálně v nemocnici. Je po operaci a Gavriely doufá, že bude v lepším stavu. Bohužel zatím všechny lékařské zákroky zklamaly a lékaři moderátorce neustále tvrdí, že si neví rady. "Je na přístrojích, špatně dýchá, nohu má otevřenou. Strašně doufám, že se z toho maminka vyhrabe a operace pomůže," uzavřela moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám