Hlavní obsah
Článek

Třináctiletá dcera Martiny Gavriely (45) Jessica se nechala nalíčit, naplést si dlouhé vlasy a je k nepoznání. Třináct let by jí hádal opravdu málokdo. Jessica je kopií dcery Madonny Lourdes a vypadá skvěle. Má po tatínkovi izraelské kořeny a exotický původ je znát.

Nyní se Jessica stala tváří značky na prodlužování vlasů. A nebude muset na prodlužování nikam jezdit. Kurs na naplétání vlasů si udělala její maminka, a tak jí klidně může vlasy prodloužit doma v obýváku.

"Jessica měla vždycky nádherné dlouhé vlasy. Pak si je jednou sama ostříhala a od té doby byla netrpělivá, nedokázala čekat, až dorostou a vždycky tajně v noci vzala nůžky a zase se ostříhala. Když dostala nabídku, aby se stala tváří značky na prodlužování, vzala to hned. Teď snad už nůžky nechá ve stole," řekla Super.cz Gavriely.

Rodina se stále chystá v první polovině příštího roku odcestovat do Austrálie, kde se chtějí usadit. "Vlasy můžu prodlužovat i tam. Jsem domluvená, že dovoz nebude problém a slyšela jsem, že je to tam velmi dobrý byznys," dodala Gavriely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám