Hlavní obsah
Článek

Do nového roku chtějí vykročit s čistým štítem, ovšem vybrali si poněkud zvláštní způsob. Moderátoři Bořek Slezáček (56), Martina Gavriely (45) a Eva Decastelo (45) se kvůli očistě účastnili hodně bizarní akce, jejímž vrcholem byla procházka po žhavých uhlících.

Organizátoři kontaktovali zhruba stovku známých tváří, zda by si něco takového nechtěly vyzkoušet, statečných ale nebylo ani sedm. Na začátku všichni napsali, čeho se chtějí v dalším roce zbavit, a to pak v připravené hranici spálili.

Pak prošli přípravnými fázemi, kdy se učili ovládat mysl. Půlili prkénko jen rukou, ohýbali kovový prut, šli přes rozbité sklo a pak, když měl oheň přes 500 stupňů, rozhrnuli hranici a přešli žhavé uhlíky. Ty měly přesně 593 stupňů Celsia.

Martina Gavriely se nejvíce bála skla. Vloni šlápla na rozbitou láhev a celé dno si zasekla do paty. Poté, co ho přešla, se skoro rozbrečela, překonala sama sebe, měla z toho panickou hrůzu. Naopak Bořek se prošel po uhlí 4x, za každého člena rodiny zvlášť. Svá tajná přání všichni sepsali a zapečetili. Přesně za rok jim bude posláno a sami mohou zhodnotit, jak moc se jim vyplnila.

Reklama

Další články

Načítám