Hlavní obsah
Článek

Psí miláček Hanky Mašlíkové (41) jménem Drago si včera odbyl svou premiéru v modelingu. Společně se psy dalších celebrit se prošel po přehlídkovém mole na oslavě třetích narozenin psího salonu. Rozhodně to ale nebyla žádná idylka a o dramatické momenty zde nebyla nouze. Drago totiž nesnáší psy stejného pohlaví. V ohrožení byl například retrívr Guru Martiny Gavriely (45).

„Ne, že by je chtěl přímo zakousnout, ale většinou je zalehne, aby prezentoval svou moc," vysvětlovala Mašlíková. „Upozorňovala jsem organizátory, že si nemyslím, že je to úplně vhodný nápad. Mám velmi dominantního psa, který se chce rvát. Já už jsem na to zvyklá, mám ho dva roky, a tak umím předcházet nebezpečí," říká panička.

Přestože modelka zažila se svým psem nespočet vyhrocených situací, má ho velmi ráda a považuje ho za člena rodiny. Dokonce plánuje, že si ho vezme na několik týdnů do Istanbulu, kde funguje jako profesionální fotbalista její přítel Michal Kadlec. „Pokud si stihnu vyřídit všechny potřebné dokumenty, tak by už teď v prosinci měl letět se mnou. Bude to pro něj stresující, ale nechci ho dávat na dlouhou dobu na hlídání. Věřím, že to zvládne," vysvětluje Mašlíková.

Reklama

Další články

Načítám