Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) si musí chtě nechtě dát klasické novoroční předsevzetí - zhubnout. "Od doby, kdy jsem uváděla Hotel Paradise, jsem přibrala deset kilo," přiznala Super.cz. "Nejlépe se cítím v teplákách," svěřila.

Martina nikdy nebyla příznivcem diet a ani cvičení. Po třicítce už ale metabolismus není tak rychlý jako dřív, a tak běhání kolem domácnosti a dětí už k udržení linie nestačí. Zvlášť když Martina žije ve spokojeném vztahu s muzikantem Marcusem Tranem a také doma pořádně vyvařuje.

Každá jiná žena by byla s postavou, kterou teď Martina má, spokojená. Ona si ji z pozice televizní hvězdy ale dovolit nemůže. Sice končí s uváděním TopStar Love, ale nastupuje jako reportérka do klasického TopStaru.

"Asi fakt budu muset něco dělat. Ale vůbec nemám představu, jak hubnout. Když nejde o domácí práce, jsem dost líná. A jídlo se mi také těžko odpírá, takže recept na hubnutí, kterým bych posloužila, nemám," uzavřela Gavriely na křtu nového videoklipu partnerovy kapely Embassy, v němž si také zahrála.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám