Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45), která nedávno ohlásila odchod z této republiky, kvůli čemuž prodává i svůj dům, se podle svých vlastních slovo stala obětí jedné PR agentury. Ta médiím rozeslala zprávu s údajnou přímou řečí Martiny, která měla prohlásit, že chce dítě ze zkumavky. „Je to sprostá lež, zneužili mě pro reklamu!“ zuří Gavriely, která chystá učinit právní kroky na svou obranu.

„V případě, že by se mi nedařilo přijít do jiného stavu, nevidím důvod, proč nezkusit umělé oplodnění, které je dnes už běžnou cestou, jak si pořídit miminko," měla prohlásit Martina na večírku jedné kliniky. Ta však tvrdí, že jde o bohapustou lež.

„S Marcusem Tranem (38) jsme se sice před rozhodnutím odejít z republiky o miminko pokoušeli, ale ne nějak programově. Nebušili jsme do toho od rána do večera, nepočítali plodné dny. Kdybychom to začali řešit, napodruhé či napotřetí to určitě vyjde. Ale teď dítě ani v nejbližší době nechceme. Jenže agentura té paní z nás, a především z Marcuse, když přece já už dvě děti mám a ve mně tak problém asi být nemůže, udělala neplodné partnery. Je fajn, že je tu možnost pro některé neplodné páry, jak mít vlastní děti, ale zneužít někoho za peníze na reklamu je odporný hyenismus,“ řekla nám rozčílená Gavriely, která se prý v žádném případě na umělé oplodnění nechystá.

„Byla jsem v zahraničí. Podle informací, které mám v dispozici, nám Martina odsouhlasila mail se snímky a tiskovou zprávu. Možná ji jen přehlédla, ale za to já nemohu. Pokud by to, co tvrdí, mělo nějak poškodit naši agenturu, obrátím se na právního zástupce,“ prozradila nám šéfka obviňované agentury P. M.. Její slova však moderátorka odmítá.

„Odsouhlasila jsem jen fotky, a stejně použili i tu, kterou jsem si nepřála. Tiskovou zprávu jsem ale nedostala k dispozici. A i kdyby za to přímo ta dáma nemohla, je za to coby majitelka firmy zodpovědná. Už jsem s ní měla problémy v minulosti,“ dodala Gavriely.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám