Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Novácký vařič Jiří Babica (62), který svými kulinářskými výplody oblažuje strávníky každou sobotu v pořadu Babicovy dobroty, pořádně hnul žlučí moderátorce Martině Gavriely (45). Té se z jeho kuchařského umu dělá špatně od žaludku. „Babica není kuchař, ale dobytek,“ rýpla si do něj.

Muž, který je známý svým hodně neodborným popisováním kuchařských postupů, ale také tím, že dokáže všechno nahradit vším, nemá jen příznivce, ale i nepřátele. Jedním z nejsilnějších je Zdeněk Pohlreich (66) z Ano, šéfe!. Nyní k němu přibyla Gavriely. Ta si na svou sociální síť napsala status, ve kterém o nováckém kuchtíkovi hovoří ne zrovna s láskou.

„Teď jsem se omylem koukla na Babicu a jeho dobroty pro prasata. Jídlo vypadá šíleně na talíři, dívat se na něj, jak vaří, taky nedá, a podle mě to i stejně tak chutná,“ rozčílila se na Facebooku. „Nechápu ho. Servíruje to jako šlichtu, navíc ani nezná základní postupy. Mám za sebou tři roky hotelovky, takže vím, že se cibule fakt nedává do studeného oleje,“ řekla pak Super.cz. Podle ní je Babica dobytek. Z kuchařských show ji nejvíc zaujal Emanuelle Ridi a jeho pořad S Italem v kuchyni.

„To je kuchař, který vaří s láskou. Je milý a to, co předvádí, přímo láká k ochutnání,“ dodala Gavriely. Babica měl vypnutý telefon, proto se k nejnovějšímu útoku na svou osobu nemohl vyjádřit.

Reklama

Další články

Načítám