Hlavní obsah
Článek

Martina Formanová (58) a Kateřina Kornová se znají už dobrých třicet let. V Praze spolu obrážely mejdany a sešly se i jako "křoví" Jiřího Korna, s nímž vystupovaly. A kamarádí spolu pořád, i když se Martina odstěhovala do Ameriky, kde se provdala za režiséra Miloše Formana, s nímž vychovává dvojčata a píše velmi úspěšné knížky.

Kateřina tak spokojený život nemá. Také má sice dvě děti, ale manželství jí nevydrželo, neklapalo ani několik dalších vztahů. Přesto je teď opět ve skvělé kondici, dostala se nejen do fyzické formy, když zhubla skoro třicet kilo, ale i psychiku si teď nemůže vynachválit.

Dovolenou si Kateřina, jež se momentálně věnuje hlavně divadlu, užívá právě u kamarádky Formanové. Ta se na sociální síti pochlubila fotografiemi od bazénu, které Super.cz povolila použít. "Jen je škoda, že jsme zapomněly dát fotku ještě z večeře s manželem. A taky se chystáme do New Yorku. To bude ještě zajímavější," napsala nám Martina. A musíme říct, že „holky“, i když už jim táhne na padesát, vypadají pořád skvěle.

Reklama

Další články

Načítám