Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dáša Zázvůrková se přednedávnem vrátila ze Spojených států, kde se konečně podívala do vysněného New Yorku. „Před dvěma lety jsem absolvovala rozsáhlou cestu po USA, ale New York se nám do programu bohužel nevešel, tak jsem moc šťastná, že jsem si to konečně mohla vynahradit,“ pochvalovala si Dáša, kterou vzal na výlet její partner, osmdesátiletý dirigent Libor Pešek.

Kromě obligátní návštěvy Sochy svobody, Empire State Building a Times Square zhlédla Dáša i několik muzikálů na Broadwayi. „Byla jsem naprosto unešená výkony tamních účinkujících, hlavně jejich schopností být dokonalým zpěvákem, hercem i tanečníkem zároveň,“ byla nadšená zpěvačka.

Ale asi největším zážitkem z celé cesty byla návštěva na ranči v Connecticutu u Miloše a Martiny Formanových (58). Dáša hrála hlavní roli ve Formanově filmu Dobře placená procházka, při jehož natáčení se s oběma manželi sblížila, právě Libor Pešek je seznámil.

„Troufám si říct, že se z nás s Martinou za ta léta staly dobré kamarádky a domluvily jsme se, že se při mé příští návštěvě Ameriky setkáme, a také se tak stalo. Martina nás vyzvedla v New Yorku a jeli jsme na jejich krásný ranč. Musím přiznat, že přesně takto vypadá mé vysněné bydlení," rozplývala se Dáša nad usedlostí Formanových.

Pro Dášu byla tato cesta poslední dovolenou před pracovně nabitým létem. Za sebou má již natáčení filmu Ireny Pavláskové Fotograf, 9. června ji čeká její narozeninový koncert a v červenci odlétá natáčet videoklip do Itálie. Dále ji čekají aktivity spojené s jejím novým členstvím v klubu hvězd Amfora.

Reklama

Další články

Načítám