Hlavní obsah
Článek

Majitelka obřích silikonů se všeříkajícím uměleckým pseudonymem Martina Big je bezesporu nejznámější obyvatelkou německého městečka Bernkastel-Kues. Její obří ňadra totiž v obci s necelými sedmi tisíci obyvateli nikdo nepřehlédne.

Martina v mládí obdivovala seriál Pobřežní hlídka a snila o tom, že jednou bude po pláži pobíhat se stejně rozhoupaným hrudníkem jako její idol Pamela Anderson (56). Příroda k ní však nebyla příliš štědrá a blonďatá Němka ukrývala svou skromnou výbavu v uniformě pro letušky.

Když konečně našla přítele, který byl ochotný její sen financovat, vykašlala se na práci, kde nejsou tělesné extrémy vítány. „Cestující se ke mně chovali hrubě a moje práce byla strašně monotónní,“ postěžovala si Martina, jejíž ňadra nyní dosahují velikosti č. 10.

Bývalá letuška nebyla se svým hrudníkem spokojená až do chvíle, než každé její ňadro obsahovalo 2,5 litru silikonu. A když už se Martina vrhla do umělého zlepšování, nechala si udělat liposukci břicha i stehen a úpravám neušel ani její obličej. Zda to byla dobrá investice, to musí posoudit každý sám...

Jak se vám líbí Martina Big po proměně?
Vypadá příšerně, udělala ze sebe silikonové monstrum
91,6 %
Po plastických operacích je moc sexy
8,4 %
Celkem hlasovalo 42920 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám