Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Martina Balogová (45) se zasnoubila s přítelem Františkem. Ten ji o ruku požádal přímo na pódiu pražské Reduty. Stalo se tak 11. listopadu, kdy Martina zároveň oslavila 43. narozeniny.

Partner Martině nejdříve předal květinu a poté poklekl. „Já myslím, že už je načase,“ řekl a vyndal prstýnek. Zpěvačka byla pochopitelně dojatá, stejně jako lidé v sále, kteří gesto ocenili potleskem a výskotem. A Martina se slzami v očích řekla „ano“.

„Je to pevný vztah, máme se hodně rádi, milujeme se. Jsem ráda po jeho boku, je mi s ním strašně dobře, je to skvělý chlap. Jsem ráda, že jsme se potkali,“ řekla Super.cz zpěvačka před časem.

Z předchozího vztahu má Balogová syna Pepu, i s tím si její muž rozumí. „Je to i tím, že Frank má stejně starého syna, jako je ten můj. Takže když je otec, tak je ten vztah k tomu dítěti úplně jiný, než kdyby děti neměl. Bere všechno s nadhledem,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám